13
jan
2016
0
Henning, Sven och Alexander i soffan

Idag fyller jag 30 år!

Jag är alltså 30 år gammal idag. Ett härligt steg i livet! Och vilket decennium jag fått uppleva! Jag tänker tillbaka på mina dagar som gått:

Min 20-årsdag firade jag i en snöhög i Arvidsjaur. Visst, fysiska övningar är i någon mån nyttig, men som fallskärmsjägare längtade jag mest hem till min flickväns kramar. Idag nöjer jag mig med Göteborgsvarvet. Jag och Moa var snabba att förlova oss efter lumpen och ett par år senare fick jag hennes hand och äntligen kalla henne för min vackra fru! Vi flyttade in på Sidensvansvägen i Kungsbacka.

Hösten 2006 började jag mina studier på Chalmers. Jag är väldigt tacksam för de tre och ett halvt år jag tillbringat där. Det logiska tänkandet har alltid fascinerat mig och på högskolan fick jag träffa många spännande människor, studera tekniska ämnen och ha många utvecklande samtal.

Ska jag vara helt ärlig gick studietakten på Chalmers rätt långsamt, i alla fall de första åren. Under en sommar då jag hade praktikperiod på dåvarande SAAB Space började jag tillsammans med Johannes att sortera återvunna golfbollar. Jag programmerade en egen webbshop där vi sålde bollarna och detta blev starten på Out of Bounds Sweden AB, som fortfarande expanderar snabbt och idag är arbetsplats för ungefär tio personer.

I samband med mitt och Moas bröllop började jag tycka att det ändå var ganska kul att sjunga. Samtidigt ökade mitt intresse och engagemang för att bygga kyrka, vilket bland annat resulterade i fem år av julkonserter och massor av lovsångsledning. Hösten 2011 blev jag invald som församlingsledare i Pingstkyrkan. Ett utmanande och viktigt uppdrag.

Några år efter framgångarna med mitt första företag stötte jag på ett par bröder från Jönköping som specialiserat sig på samma typ av digitala marknadsföring som jag var duktig på. De hade nyligen startat en firma för att erbjuda dessa tjänster till företag, och jag blev tidigt en del av AB NOGA där jag idag arbetar med strategier åt olika varumärken.

25-års-festen firades på en båt på Chao Phraya i Bangkok. Även om resande egentligen inte har varit något större intresse har det senaste decenniet ändå inneburit många resor jorden över. Augusti 2014 fick vi förmånen att flytta till Redding, Kalifornien under 10 månader för bibelskola och upplevelser. Med oss hem har vi bland annat en starkare upplevelse av Guds kärlek till oss.

Familj är en stor del av mitt liv och mitt hjärta. Både jag och Moa har fantastiska föräldrar och syskon som vi älskar över allt, och som dessutom bor nära till hands. I januari för två år sedan kom vår efterlängtade första son Henning, nu blev vi en egen liten familj på riktigt! Det är fantastiskt på alla sätt. Energin och glädjen ökar! Och så i fredags, då kom lille Sven! Han är fullständigt ljuvlig. Det börjar bli trångt med födelsedagar den här veckan på året ;)

När jag ser tillbaka på dessa år ser jag hur otroligt välsignad jag varit med många vänner, familj, god hälsa och allt materiellt vi behövt, och jag har många vittnesbörd och tusen skäl att vara tacksam. Jag har och kommer alltid att tacka Gud för all framgång jag vandrar i. Jag går nu in i denna nya tioårsperiod med stor förväntan och tacksamhet för vad jag har och vem jag är. Jag har stora visioner om tiden som ligger framför, och jag vill alltid följa Guds ledning i små och stora uppgifter, och göra allt så bra jag kan på ett excellent sätt.

För dig som idag är i 20-årsåldern: Det kommer hända så oerhört mycket spännande i ditt liv. Tro och visionera stort, arbeta hårt och glöm inte att alltid vara tacksam för det du har genom alla livets förhållanden. Jag tror att det man fantiserar om i sitt liv blir födelseplatsen för vad man kommer tro på och också kommer att få uppleva. Så kom igen! Fantisera om en fantastisk framtid!

Idag firar jag mina 30 första år. Och vad skulle vara ett bättre sätt än att få mysa med mina underbara söner. Och min nu ännu vackrare Moa. Jag älskar er!

Blessings & Increase / Alexander, 30 år

Lämna gärna en kommentar här »

Henning, Sven och Alexander i soffan

2 Svar

  1. Svärmor Lotta

    Så underbart skrivet! Tårar av glädje över det du skriver . Så kärleksfullt och med respekt för dina nära och framförallt vår dotter. Så tacksam att du träffade vår älskade dotter Moa. Fantastiskt att Roger och jag fått dig till måg! Vi uppskattar och älskar dig. Tänk så fint Gud svarat på våra böner om mågar som har Guds hjärta! Det blev en verklighet!
    Vi önskar dig Guds välsignelse framöver och allt gott till dig, Moa och era underbara söner!

Lämna en kommentar