13
okt
2014
0
Henning och Alexander är hungriga

Adressändring

Tiden går fort. Nu har vi varit i Redding i sju veckor. Under denna tid har vi hyrt ett rum hemma hos en kvinna. Detta har funkat OK, men varit stundtals lite jobbigt. Bland annat eftersom vi haft alla våra saker och sovit alla tre i samma rum. Vi är däremot tacksamma för alla nya vänner vi fått som bott tillsammans med oss i huset vid olika tillfällen.

Nu har vi då äntligen flyttat in i en trea på 93 kvadratmeter uppe på Hilltop!

Sängen kom levererad hem under lördagen, men förutom sängar så har vi ännu inga andra möbler. Tack amerikaner för heltäckningsmattor i alla rum! Funkar faktiskt bra att sitta på golvet och äta när det är lite mjukare. Dessutom bytte de alla mattor i lägenheten till vår inflyttning. De flesta vitvaror i köket var också nya så det känns fräscht. Tanken är att vi ska försöka hitta soffa, bord och stolar nu i veckan.

Lägenheten ligger i ett litet community/område som heter River Knolls. Det är placerat med en fin utsikt över Sacramento River, Sundial Bridge och downtown Redding. I området finns en gemensam pool och ”hot tub” och ett litet gym. Provade det sistnämnda i morse. Det är promenadavstånd till skolan för Alex och nära till stan och kyrkan.

Henning trivs bra i sitt nya rum som vi håller på att inreda. Lägger upp lite bilder sen när det är klart. Det finns två badrum så killarna har ett och jag har ett eget ;) Henning har också fått en potta, så nu ska det pottränas. Han fortsätter växa, på torsdag blir han 9 månader!

Hoppas ni har det bra där hemma i Sverige. Kramar!

Lämna gärna en kommentar här »

5 Svar

 1. Josefine

  Vad härligt för er att ni har fått lägenheten! Verkligen jättefin!! Hoppas att ni får tag på dem möbler ni vill ha . Det händer så mycket med Henning i den åldern han är i nu. Kul att man får se så mycket bilder på honom :)

  Nu skall jag fortsätta plugga , alltid en rolig liten pause när man läser ert nya inlägg! Älskar er! Kram

 2. Vilhelm

  NICE PLACE! :)
  Stackars Henning, såklart han blir rädd när den där läskiga gubben på bild följer efter honom jorden runt.
  Maffigt kontor där i hörnet ;)
  Vad snygga bilder ni tar! Visste inte att ni var så duktiga på att fotografera :)
  9 månader!? ne ni måste skoja.
  Och ni har en pool. okej.

  1. Alexander Edsmyr

   Tack! ”Intelligent Auto” är det som gäller på kameran :) Men vi försöker faktiskt ställa in nivåerna när vi lägger in bilderna också. Kul att du gillar dem!
   Ja du såg ”honom” på bilden också. Han är alltid med oss.

 3. Lotta Sundemo

  Åh! Vad jag tycker att ni bor fint! Riktigt bekvämt men förstår att ni längtar efter möbler. Bilderna är underbara!!! Henning växer och växer så det knakar, svårt att hinna med. Längtar alltid.
  Tack för så go uppdatering, ni är så grymma! Tack för skyp i veckan! Kul att jag fick en lägenhetsvisning!
  Älskar er!

 4. Pingback : Studier - Edsmyr.se

Lämna en kommentar