23
feb
2015
0
Europa ska bli räddat!

Awakening Europe

Stockholm 2016

Awakening Euope kommer vara i Stockholm 28-30 oktober 2016, vilket är fantastiskt roligt! Här är info om hur du köper biljetter.

 

Kom precis hem från ett informationsmöte (typ bön & lovsångsmöte) för volontärer på Awakening Europe. Wow! Du vill inte missa denna händelse, som kommer bli en vändpunkt för Europa! Det var framförallt europeiska studenter som var med ikväll. Helt galet mycket hunger och förväntan över vad Gud kommer göra i sommar!

Det är i Nürnberg, Tyskland den 9-12 juli det händer.

Ben Fitzgerald, som är en av pastorerna här på Bethel School of Supernatural Ministry, fick tillsammans med Todd White en stark vision av Gud för ett år sen. De såg, oberoende av varandra, hur Gud drog tusentals personer från hela Europa till Nürnberg för att lovsjunga och be till Gud tillsammans, att ta tillbaks och vända historien. De kände då att det skulle ske någon gång under 2015, men det var senare den dagen de insåg att det då var exakt 70 år sen andra världskriget slutade, och rättegångarna efter kriget hölls i den staden.

Paul Manwaring leder bönen

Paul Manwaring leder bönen

Ben Fitzgerald

Ben Fitzgerald

Jag och Moa kommer åka ner och va en del i det som sker. Jag kommer vara med i förbönsteam, leda outreach, etc. Vi har tro för att fylla Nuremberg Grundig-Stadion med ca 35 000 människor i alla åldrar från hela kontinenten. Det kommer bli outreach varje dag och mängder med människor kommer få möta Jesus. Men det slutar självklart inte där, utan sedan kommer evangeliet fortsätta predikas i hela Europa.

Hitler och nazisterna använde från 1935 och framåt detta stadium för att influera och sända den yngre generationen till att förstöra Europa. Nu vill vi se Jesus sända ut sin egna arme som med kärlek kommer med frälsning, helande och liv tillbaka till nationerna!

Sverige ska med! Vi ses väl där?!

Officiell webbplats: www.awakeningeurope.com

Lämna gärna en kommentar här »

Taggar

-

Du kanske också gillar

A School of Healing and Impartation
Helandeskola
Lovsång första skoldagen
Skolstart!

2 Svar

  1. Pingback : New Wine Sommarkonferens 2015 - Edsmyr.se

Lämna en kommentar