22
aug
2014
0
BSSM-studenter i Redding Civic Auditorium

Bethel School of Supernatural Ministry

Bibelskolan jag kommer gå i Redding heter Bethel School of Supernatural Ministry eller förkortat BSSM. Grundvärderingen är att Gud älskar alla människor och gav sitt liv för dem. På BSSM tar man allvar på sanningen att Gud har gett sin kyrka övernaturlig kraft för att leda människor och nationer till Jesus Kristus.

BSSM är en skola där eleverna tränas i att leva i Guds närvaro. Målet är egentligen ganska enkelt: Att fortsätta följa det Jesu sa i sin missionsbefallning. Därför njuter man av att vara Guds älskade barn, säga det Han säger, och göra det Han gör. Skolans atmosfär präglas av Guds närvaro med bön & lovsång som främsta uttrycksform.

Bethel Church och BSSM har blivit en plats där många tecken och under sker, både i och utanför kyrkans väggar. Många kommer därför till Bethel för att de längtar efter att se mirakler. Men det som nästan alltid håller dem kvar är kulturen präglad av Guds rike. Även om de flesta älskar att vara och leva i Redding är målet är däremot inte att eleverna ska stanna där. Nej, målet är att de ska spridas till jordens fyra hörn och predika evangeliet för hela skapelsen.

Skolan står under ledning av Kris Vallotton, andrepastor och profet i Bethel Church. BSSM har växt snabbt senaste decenniet, mycket tack vare den fantastiska kulturen i församlingen. Ungefär 2 000 studenter från över 60 olika nationer kommer gå bibelskolan tillsammans med mig. Åldrarna varierar mycket och är mellan 15-80 år. En av Bethels kärnvärden är heder och ett viktigt verktyg för detta är att sammanfoga generationer och att lära varje åldersgrupp att värdesätta, hedra och betjäna varandra.

Jag och Moa gick en dag till BSSM när vi var på konferens i kyrkan hösten 2012. Och nu är det dags igen. Två spännande terminer ligger framför! 1st Year class of 2015. Here we come!

Läs mer om BSSM och Bethel här »

Här är en 2 min introduktionsfilm till BSSM

Taggar

Du kanske också gillar

Lovsång på BSSM
Jesus, tack för Bethel Church!
Alexander kramar Kris
Examen från BSSM 1st year
Sista officiella skoldagen
Sista dagarna på BSSM
Alexander studerar Bibeln
Studier

Lämna en kommentar