12
maj
2015
0
Alexander kramar Kris

Examen från BSSM 1st year

Yes, Amen! Jag har tagit examen från BSSM 1st year. Vad fort det gick :) De sista dagarna var inget undantag! Intensiva men spännande veckor. Det har varit fester, välsignelser, tacktal och mycket blandade känslor. Den sista ceremonin som vi hade i fredags visades live på Bethel.TV. Den går bra att se i efterhand också om du följer länken här. Det är gratis men du behöver registrera din emailadress först.

http://www.bethel.tv/watch/2490/1st-year-graduation-2015-part-2/2015/05/08

Ett stort grattis till min älskade fru Moa också som kämpat hårt detta år. Hon tar examen lika mycket som jag! Tack vare hennes kärlek och support har jag kunnat gå BSSM. Det hade inte gått utan henne. Och precis som Bill Johnson sa i inledningsordet i fredags så får hon ta del av samma lön. I Fjärde Mosebok 11 kan vi läsa om hur Moses utser 70 äldste och Guds Ande kommer över dem och de börjar profetera. Två män kunde av någon anledning inte ta sig till mötet, men de började också profetera samtidigt som de andra. De var inte ens på plats, men för att de var relationellt sätt knutna till gänget fick de också del av impartationen av Guds Ande (vers 25-26). På samma sätt kommer allt jag har fått detta år också tillhöra Moa, Henning och våra familjer!

Alexander & Moa, Graduation

Alexander & Moa, Graduation

Detta är också i linje med det som Gud har talat mycket till mig med det senaste veckorna. Jag och Moa kompletterar varandra fantastiskt bra. Vi har en stor längtan att få tjäna tillsammans i framtiden. Det talas ofta om kvinnligt och manligt ledarskap, men jag går mer och mer åt hur viktigt det är ledarskap görs tillsammans som par i ett äktenskap. Det behövs både en man och en kvinna för att representera Gud på ett bra sätt.

Vi har också haft glädjen att ha Rikard och Gabriel Ohlson hos oss senaste veckan. Vi har haft väldigt roligt. De har hängt med på det mesta, som gudstjänster, skola och fest. De har lekt mycket med Henning och träffat nya vänner. Tack för att ni kom! Totalt har vi nu haft nio personer som bott hos oss under året. Varje besök har varit unikt med olika upplevelser, och alla besök har vi uppskattat väldigt mycket. Vi är välsignade med många goa familjemedlemmar och vänner som älskar oss, och vi ser mycket fram emot att komma hem och träffa er alla snart!

Det känns redan ganska tomt här i Redding, när man ser alla vännerna som åker hem och sprids över hela världen. Ungefär hälften kommer tillbaka i augusti för att fortsätta skolan. Vissa amerikaner letar jobb och stannar kvar i Redding över sommarn. Sedan fylls det också på med ett tusental nya människor till hösten.

Temat på undervisningen i församlingen just nu är Lovsång, vilket är härligt! Så det är kul att vara kvar ett litet tag. Jag kommer också jobba på med NOGA Sökmotoroptimering under två veckor, innan vi drar på semester till bland annat Los Angeles och New York :)

Lämna gärna en kommentar här »

Taggar

- -

Du kanske också gillar

Lovsång på BSSM
Jesus, tack för Bethel Church!
Sista officiella skoldagen
Sista dagarna på BSSM
A School of Healing and Impartation
Helandeskola
Alexander studerar Bibeln
Studier

1 Svar

  1. Rikard

    Tack för en fantastisk vecka!! Sån välsignelse för mig! Har fått med mig så mycket gott. Nu längtar jag tills vi ses hemma igen ;)

Lämna en kommentar