18
Nov
2014
0
Farmor, farfar och Henning vid Burney Waterfalls

Farmor och farfar!

Hej alla!

Nu var det riktigt länge sedan jag bloggade. Jag är inte den som sätter mig framför datorn på kvällarna när Henning har somnat. Får bättra mig lite.

Känner mig alldeles varm i hjärtat och så glad för den senaste veckan som varit. Vi har haft vårt första besök från Sverige nu. I lördags förra veckan entrade svärföräldrarna UllaCarin och Lennarth vårt hem på Hilltop Dr. Vilka svärföräldrar jag har! Har varit en fantastisk vecka. Bara det att jag och Alex har fått sovmorgon HELA veckan är helt otroligt skönt. Henning fastnade direkt för farmor och farfar. Han var supernöjd med dem. Så mycket kärlek, bus, mys och uppmärksamhet har han inte fått på länge. Roligt att fått lära känna dem ännu mer. Det blir på ett annat sätt när man bor under samma tak och när det inte är så mycket annat som drar i en.

Vi har under veckan varit i Bethel Church på möten, hälsat på Alex i skolan, varit vid Whiskeytown Lake på en promenad och picknick, åkt och kollat på Burney waterfalls, och bara haft tid för att umgås. Jag kan verkligen rekommendera att besöka Burney Falls. Vad häftig naturen är! Så vackert! Naturen här i Redding med omnejd är verkligen vacker med sina berg, all skog och med vattenfallen. Har hört att det ska finnas varma källor, men det är inget som vi har besökt ännu.

Nu har UllaCarin och Lennarth tagit flyget hem till Sverige igen och kvar här är Jag, Alex och Henning. Känns tomt. Saknar dem, men nu är det bara ca 1 månad kvar tills vi ska åka hem på lite julfirande och få träffa familj och vänner.

Det var som sagt länge sedan jag skrev här och det har hänt en del med Henning sedan sist. Han är nu 10 månader, ålar sig snabbt framåt, kan resa sig upp mot något och kan stå utan stöd i ca 10 sek om han vill. Hans favorithobby är att greja med sina älskade burkar, ”sortera” skor (riva ner från skostället) och krypa till lamporna och sladdarna även om han vet att det är ett nono.

Jag går en kurs som heter Raising Tomorrow’s Leaders. Kort handlar den om barnuppfostran, att gå emot strömmen och våga uppfostra sina barn på sitt sätt även om det är mycket påtryckning utifrån, att kunna se barnens gåvor och egenskaper, att få dem att vara passionerade för livet och det som de tar för sig, försöka uppfostra sina barn att respektera sina föräldrar och andra människor, osv. Väldigt bra och matnyttigt!

Nu i veckan har vi fullbokat alla kvällarna med middagar, träffar och julbasar. Det finns att göra om man vill.

Hoppas ni alla mår bra och att ni får en fin vecka!

Lämna gärna en kommentar här »

1 Svar

  1. UllaCarin

    Vaknat här efter 10 tim jetlagsömn…. Så tyst o tomt. Ingen liten Henning som lyser upp o småpratar på sitt mysiga sätt. Tittar på alla kort o känner sån glädje! Åter igen tack för veckan o allt vi fick dela med er . Ni är så fina ❤️ Saknar er o det är tur att det snart är jul. Då ska vi krama om er igen! Mysa o prata om allt som hänt sen sist. Nu väntat jobbet o resväskorna som vi fick åka iftån på Arlanda ska hämtas. Bamsekramar från oss o lova skynda er så det det snart blir jul!

Lämna en kommentar