26
aug
2014
0
Alexander och Moa med flaggan

Hejdå Sverige!

Äntligen är det dags att komma iväg. Nu säger vi hejdå till Sverige och flyger till USA och San Francisco. Vi är väldigt glada att efter att ha tänkt, bett och planerat resan under lång tid nu få komma iväg! Vi kommer självklart att sakna familjer och vänner i Sverige. Det är gott att det ändå gör lite ont i hjärtat att lämna alla, att vi har så många vi älskar. Nu väntar nya äventyr med familjen. Nu far vi till Amerika!

5 Svar

 1. Niklas Pull

  Åh, lycka till med er nya vardag i USA. Låter jätte spännande! Jag hoppas ni kommer ha det bra och att ni kommer trivas. Ska bli spännande att följa era äventyr på er fina blogg :)

 2. Madeleine Hedman

  Wow, vad spännande!!!
  Vill önska er Lycka till och njut av ett helt nytt land,
  ny miljö och människor som är så gästvänliga.

  SAN Fransisco en underbar stad. Var där förra sommaren.
  Har ni flyttat ditt för en period eller för gott?

  Ha det nu så bra.

  Kram Madeleine

  1. Moa Edsmyr

   Tack så jättemycket Madeleine!
   Vi ska vara i en stad som heter Redding (3 h norr om SF) under ett år. Alex ska gå en bibelskola där och jag ska vara hemma med lillen. Ska verkligen bli superkul! Kramar

 3. Lotta

  Moa! Så härligt att skypa med dig och Henning igår! Jag måste ha sett hur rolig ut som helst med alla ”lekar” och tittut. Gott att allt läggs på plats när det gäller allt praktidkt som också har betydelse. Gud är god! Ni har ställt ert liv till förfogande för Gud och han är verkligen med er.

  Älskar er!

Lämna en kommentar