10
Nov
2014
0
Los Angeles Missionsresa

Missionsresa till Malibu och västra Los Angeles

Jag har blivit antagen till att delta i en missionresa till Malibu och västra Los Angeles!

Under andra delen av mars nästa år flyger 2000+ personer på över 80 resor till olika delar av världen för att sprida evangeliet och utrusta kristna i lokala församlingar. Jag och ca 20 studenter på BSSM kommer att i samarbete med lokala kyrkor och ledare ta oss längs med kusten i Malibu och Los Angeles. Vi kommer leda möten, lovsång, predika, ha workshops och undervisning i profetisk tjänst, kreativitet, helande, gatuevangelisation osv.

Vårens missionsresor är en av skolårets absoluta höjdpunkter! Jag kommer under resan att få vara med om livsförvandlande upplevelser och kommer bli utmanad på många sätt. Jag skulle vilja bjuda in dig som läser detta att vara med i mitt ”supportteam”. Du som tror på mig och det jag står i, var med i förbön och uppmuntran! Vi behöver själva stå för kostnaden som resan innebär. Det är inte en stor ekonomisk fråga, men om du vill stötta mig genom att bidra med en dollar eller två så skulle jag också blir väldigt tacksam! Då vet jag också att du är med, tror på mig, ber och stöttar det jag gör! Här nedan är min personliga länk för att bidra till min resa. Du betalar med kort.

https://trips.ibethel.org/transactions/new/5821

Bethels vision för missionsresorna

bethel_mission_trips_200Hjärtat och passionen för Bethel Mission Trips Department är att se Guds söner och döttrar i alla nationer få uppleva Hans godhet och kärlek. Som barn till Gud har vi tillgång till Hans himmelrike och vi demonstrerar Hans kärlek, härlighet och kraft i alla olika sociala förhållanden och samhällen. Vår strategi är att resa upp en generation av ”world changers”, som i sina egna nationer börjar gå med sitt av Gud givna uppdrag och arv – att ta ner himlen på jorden och förvandla sitt land. Den här resan, genom Bethel School of Supernatural Ministry (BSSM), speglar ytterst visionen för Bethel Mission Trips Department. (översatt från amerikanska)

Imorgon kommer jag träffa hela teamet för ett första möte. Jag återkommer framöver med förslag på hur du specifikt kan be för mig och teamet inför resan. Jag ser väldigt mycket fram emot den här resan! Längtar efter att berätta om alla fantastiska saker som Gud kommer göra under missionsresan!

Tänkte också passa på att säga att om du vill ha förbön för något speciellt, så tveka inte att maila eller skriva till oss på Skype, så ber jag och Moa gärna för dig här!

Ha en fantastisk vecka!

Lämna gärna en kommentar här »

4 Svar

  1. Lennarth Edsmyr

    Alexander, vi vill verkligen vara med dej detta år och då inte minst denna fantastiska missionsresa!!
    Jättekul att få varit med dej i skolan i Bethel. God Bless !!!!/mum&dad

  2. Pingback : Argumentation i Guds rike - Edsmyr.se

  3. Pingback : Låt er förvandlas genom förnyelsen av ert sinne - Edsmyr.se

  4. Pingback : En vecka i Los Angeles - Edsmyr.se

Lämna en kommentar