20
mar
2015
0
Roger och Lotta vid Burney Falls

Mormor och morfar!

Vilka härliga veckor vi har haft! Mina helt fantastiska föräldrar har varit här och gästat oss.

Det tog inte lång tid innan Henning godkände dem. Helt klart den bästa mormorn och morfarn som man kan ha! Tänk vad mycket uppärksamhet han har fått när det finns fyra vuxna och bara ett barn under ett tak. Bortskämd med mycket kärlek, närhet och tid. Det har varit skönt för både mig och Alex med lite avlastning, inte minst att ha fått sova lite längre på morgonen!

Vi har under deras besök i Redding fått se och uppleva mycket tillsammans. Jag och Henning åkte med dem på en liten roadtrip under några dagar. Vi började med att åka norrut till en sjö som heter Crater Lake i Oregon. Helt tagna blev vi av denna fantastiskt vackra sjö. Där skulle jag kunnat sitta i timmar och bara njuta av vyn! Vi tog oss sedan till Coos Bay som ligger ute vid kusten av Oregon. Där finns det häftiga sanddynor. Det kändes som om vi var ute i öknen. Ett tips till er som vill dit är att hyra fyrhjuling. Då kan man åka runt lite på de väldiga sanddynorna (såg roligt ut). Vi tog oss ända upp till Newport och Depoe bay. Vackert var det! Vi hade hoppats på att få se valar vid kusten, men lyckades inte med det.

Vi passade även på att åka till Redwoods och titta på de gigantiska träden. Så häftigt!

Utöver det så tog vi några utflykter till bland annat Burney waterfalls, Shasta Dam och Whiskeytown Lake. Det finns så mycket vackert i naturen här som verkligen är värt ett besök.

Självklart var de med och besökte Alex i skolan och besökte kyrkan. Mamma blev efter bön frisk från magsmärtor och pappa fri från ryggont och fick tillbaks känslen i fötterna. Gud är god!

Dessa veckorna har varit så roliga och innehållsrika. Så gott att få spendera tid tillsammans. Verkligen minnen för livet!

Jag är så glad över min älskade mamma och pappa. Känns tomt här hemma när de har åkt. Henning gick runt och letade ett tag efter dem. Det gjorde ont i hjärtat när vi vinkade hejdå. Att det kan vara så jobbigt ibland trots att jag vet att vi snart ses hemma i Sverige.

För övrigt så har Henning precis blivit förälskad i grannens nya hundvalp (de bråkar om vems pinne det är och leker med varandra). Alex åker iväg på missiontrip till Los Angeles inatt och kommer att vara borta en vecka, men då får vi nytt finbesök av min syster, bror och Alex bror. Kommer bli kanonkul!

Lämna en kommentar