10
okt
2014
0
Moa utanför Bethel och Open Heavens 2014

Open Heavens

Den här veckan har det varit extra tryck med människor i stan då Bethels årliga konferens Open Heavens är igång. För två år sedan var första gången jag och Moa var i Redding. Då gick vi tillsammans på Open Heavens. Såhär såg det ut då:

Jag minns att man var helt slut efter en dag med spännande möten. I år går Moa själv och jag och Henning får sitta ute under öppen himmel.

Moa är pigg och glad när hon kommer hem från kyrkan :) Hon är tillsammans med ett hundratal i ”overflow-rummet”. De som inte hann köpa konferensbiljett i tid får titta på storbildsskärm. Fast det verkar som det är högre partystämning där än i stora salen faktiskt.

Det går lite olika konferenser under året här, men Open Heavens är den ”stora” konferensen som inte riktar in sig mot någon speciell tjänst eller grupp. Den hålls i Bethel Church under tre dagar varje år i början av oktober. Det kommer alltid spännande gästtalare, i år Steve Thompson och James Maloney. Men kanske är det ändå lovsången som lockar mest. Det kommer ofta en del olika folk från Sverige till konferensen också.

Här är en promo för årets konferens

 

Antagligen kommer det bli helt knökat på söndag i kyrkan när ytterliggare 1 000 besökare vill stanna och gå på söndagsgudstjänst.

För övrigt har veckan varit väldigt bra, och intensiv! Jag har bl a lett min Small Group, haft lovsången i Swedish Homegroup och umgåtts lite mer med Henning nu när Moa är på konferens. Gästtalarna på Open Heavens besökte skolan i onsdags och igår övade vi på att predika evangeliet för varandra. Ingen kommer komma ut ur BSSM utan att vara bekväm med att presentera Jesus för vem som helst :) Och det är lika bra att jag vänjer mig för nästa vecka börjar min City Service. Då ska jag ut på stan och möta människor i något som kallas för ”Treasure Hunt”. Mer om det senare. Nästa vecka är det dessutom Prophetic Week. Det blir då fokus på den profetiska tjänsten. Ser mycket fram emot detta!

Imorgon flyttar vi äntligen in vår lägenhet! Vi var där igår och kollade och den är riktigt fräsch! Wohoo.

Lämna gärna en kommentar här »

Taggar

- -

Du kanske också gillar

I Am Revival
Lovsång första skoldagen
Skolstart!

1 Svar

Lämna en kommentar