19
sep
2014
0

I Am Revival

Då var två skolveckor avklarade! Eller ja nästan, söndagens gudstjänst borde räknas också eftersom jag behöver swipa mitt kort då för närvarokontroll. Det känns som att tiden har gått fort, men ändå har så mycket hänt. Jag har lärt känna många nya vänner, lyssnat på fantastisk undervisning och sett helanden.

Varje dag börjar med bön & lovsång (som i mitt förra inlägg). Oavsett hur man känner innan man kommer till skolan så är man efter 60 – 90 minuter i Guds närvaro väldigt peppad på några timmars undervisning! Första veckorna har handlat mycket om identiteten i Jesus. Både Bill Johnson och Kris Vallotton har varit med och undervisat i princip varje dag (nytt rekord tydligen). Bill kommer att tillbringa mer tid i Redding och investera mer tid i församlingen och i skolan detta år än tidigare. Både Bill och Kris har ett sätt att framföra sitt budskap på som verkligen ger uppenbarelse och inspiration. Efter varje dag känner man bara WOW!

Jag har nog aldrig upplevt en sån här tacksamhet till Jesus som jag börjat göra nu! Och skolan har bara startat!

Vi ber mycket för varandra och första veckan skedde många helanden. Allt eftersom studenterna upptäcker sin sanna identitet har många blivit helade när vi ber, lovsjunger, och faktiskt under vittnesbörd! I min Revival Group har vi bland annat sett helande från skolios och dyslexi. Det var mycket känslor när en tjej här för första gången kunde läsa bibeln flytande!

Det som gör den här miljön så speciell är kulturen som internt kallas ”Culture of Honor”. Det går inte att beskriva med några ord, men det handlar om att vi är en ny skapelse i Jesus, fria från synd, men att det kostade mycket och att vi nu har ett ansvar att förvalta och förmedla den kärleken till andra. Då alla är viktiga hedrar vi varandra, hedrar våra ledare och litar på att vi alla gör vårt bästa för Guds rike, oavsett vilken uppgift vi har. Kulturen bygger på 12 st ”Core Values” som liksom sätter agendan. I Youtubeklippet kan ni höra det som vi försöker, och vill lära oss att leva efter :)

 

Skolan är en stor maskin med hundratals ledare. Det fantastiska de första veckorna har varit att se varje ledare man möter verkligen leva ut vad de lär. Skolan är inte en plats där idéer och koncept presenteras, utan en plats där kvinnor och män verkligen lever ut vad de tror, och man känner sig ovillkorligen älskad av varje ledare. Naturligt övernaturligt :) Trots de ca 1200 personer som är med i skolan varje dag så är det en väldigt familjär och kärleksfull stämning. Man känner sig fri att vara sårbar inför sin bänkgranne.

Under förra veckan och helgen sov inte Henning speciellt bra. Vi tror att han är inne i en utvecklingsfas där han har lite separationsångest. Natten till måndagen var vi uppe kanske 15 gånger :/ Dagen därpå var jag, Moa och Henning på poolparty och då bad vi i min grupp för honom. För frid och för att han inte skulle vara orolig på natten. Natten därpå sov han genom hela natten och dessutom en timme längre än vanligt! Från att vara uppe 15 till 0 gånger! Tack Jesus! Han har sovit mycket bättre resterande nätter också. Detta behövde verkligen jag och Moa. Det är tillräckligt intensivt att sköta jobb, studier och umgås med Henning utan att vara uppe halva natten!

Nästa vecka ska jag åka på retreat i tre dagar. Dit jag ska kommer det vara lite kallare så jag måste påminna Moa om att hjälpa mig att hitta lite kläder imorgon :) Ta hand om er där hemma!

Taggar

- -

Du kanske också gillar

Lovsång på BSSM
Jesus, tack för Bethel Church!
Alexander kramar Kris
Examen från BSSM 1st year
Sista officiella skoldagen
Sista dagarna på BSSM
A School of Healing and Impartation
Helandeskola

Lämna en kommentar