30
apr
2015
0
Sista officiella skoldagen

Sista dagarna på BSSM

Det kändes som att det var igår jag förväntansfull gick in i Redding Civic Auditorium till min första skoldag. Nu har det gått nio månader och den här veckan var sista officiella skolveckan. Nu är alla läxor inlämnade, Bibeln är färdigläst :) och typ 150 timmars hängiven lovsång avnjuten tillsammans med 1200 vänner. Nio månader som förvandlat mitt sätt att se och möta Gud, hur jag ser mig själv, och min syn på framtiden! Jesus är kung!

Nästa vecka tar jag examen, och kommer sändas ut från Bethel School of Supernatural Ministry med Bill Johnson och Kris Vallotton i spetsen. Jag är oerhört tacksam för all kärlek de, och många andra ledare, har gett oss vecka efter vecka. Jag har kramat om de flesta av dem och berättat hur tacksam jag är.

Jag har så mycket att berätta och skriva, vad jag har med mig från detta år, så jag kommer skriva blogginlägg under lång tid framöver. Det blir också ett bra sätt för mig att processa vad jag varit med om. Andra halvåret tror jag har varit bättre för mig än det första. Jag har också fått kontinuerligt mer ansvar. Under våren har vi bland annat haft både ”Core Group”-möten och smågrupps-ledar-frukostar hemma hos oss. Just smågruppsledarna kommer jag sakna mycket efter detta år. Men det ska blir spännande att följa alla härliga ledare framöver.

Nu håller jag och Moa på att avveckla det praktiska livet här. Bil och inredning ska säljas, och kontrakt ska sägas upp. Den 25 maj flyttar vi härifrån, men innan vi kommer hem till Sverige ska vi på semester :) Och om ett par dagar får vi besök igen. Wohoo!

Här är en film som en klasskamrat satt ihop från sista dagen i skolan, och ett gäng bilder från samlingar och annat roligt. Kram!

Lämna gärna en kommentar här »

 

Taggar

-

Du kanske också gillar

Lovsång på BSSM
Jesus, tack för Bethel Church!
Alexander kramar Kris
Examen från BSSM 1st year
A School of Healing and Impartation
Helandeskola
Alexander studerar Bibeln
Studier

2 Svar

  1. Mamma

    Tack , Alex för din blogg under tiden ni varit borta. Den har betytt jättemycket för mig. Att få följa med på avstånd. Gett mig chansen att få en glimt av allt du o Moa o Henning varit med om. Höra dig reflektera över ny kunskap, insikter o erfarenheter. Är så imponerad o stolt över dig! Förstår att det kan vara svårt att bryta upp er tillvaro, men oj vad ni är efterlängtade här hemma. Då vill jag höra mer om allting. Men allra mest vill jag krama om er allihop!

  2. Pingback : Examen från BSSM 1st year - Edsmyr.se

Lämna en kommentar