21
aug
2014
0
NOGA Sökmotoroptimering

Sista dagarna på NOGA

Då har jag lämnat min arbetsplats på NOGA Sökmotoroptimering i Jönköping för ett tag framöver. Från och med september kommer jag arbeta halvtid, ifrån Redding. Jag kommer fortsätta med ungefär samma arbetsuppgifter som jag har idag. Det blir däremot svårare att hålla en personlig kontakt med kunder, framförallt pga tidsskillnaden. De 9 timmar som Sverige ligger före USAs västkust gör att jag precis missar den svenska arbetstiden. När klockan slår 17.00 och många avslutar sin arbetsdag, är klockan 08.00 hos mig. Därför kommer det bli mycket konversationer via email, vilken också är vår huvudsakliga kommunikationskanal. Jag har redan nu börjat använda Skype mer och detta kommer bli det vanligaste sättet för mig att ringa närmsta året.

Mitt användarnamn på Skype: edsmyr

Vi hade en trevlig kväll igår då vi avslutade vårt kvartalsmöte med att köra krig i 90 minuter på Frysen Airsoft. Det går att jämföra med paintball, men personligen tyckte jag airsoft var roligare faktiskt. Det var högre tempo och lite mer spännande. Skadorna var överkomliga.

Även om jag bara någon gång i veckan varit på plats i Jönköping kommer jag såklart sakna mina arbetskamrater. Det är faktiskt inte så kul att sitta själv och jobba varje dag. Nu kommer säkert arbetet gå bra i USA ändå eftersom det bara handlar om några timmar varje dag.

2 Svar

  1. Pingback : Examen från BSSM 1st year - Edsmyr.se

Lämna en kommentar