19
apr
2015
1
Gruppselfie vid Chico Mall

Våra syskon!

Wow! Vad tiden går fort. Bara 3 veckor kvar för Alex i skolan. Så snart bär det av hemåt. Känns både kul och lite jobbigt på samma gång. Vi har under året träffat så många goa människor från hela världen och vi älskar församlingen här. Vi har planerat för detta året ganska länge och det tar ju sin tid att fixa lägenhet, införskaffa alla möbler, köpa bil, lära oss var vi ska handla mat etc.

Vi har haft ytterligare besök som lämnade Redding för ett litet tag sedan. Alex bror Jonathan, min syster Josefine (de är gifta) och min bror John. Det har varit supermysigt, men som vanligt kändes det tomt när de lämnade oss. De åkte tidig morgon så när Henning vaknade och rusade ut med gitarren i högsta hugg för att attackera dem så låg de inte i sina sängar. Han sprang från sängen där John sov in till Josefine och Jonathans säng, men de var borta :(

Henning går alltid runt med sin gitarr nu. Han säger ”titta” och försöker lämna över den. Titta är numera ett universalt ord för varsågod/här, tack, kolla där… Ibland får jag inte ta gitarren ifrån honom så den får följa med in i affärer, på utflykter och besök på Alex skola. Henning vet vad han vill. Han älskar när andra spelar för honom, då dansar han, men han älskar också att spela själv. En framtida gitarrist och lovsångare!


Veckorna med syskonen här har varit fantastiska! Så mysigt att få spendera mycket tid med dem! Vi har gjort några klassiska utflykter till Whiskeytown Lake (som saknar så mycket vatten nu pga torka) och till Burney Waterfalls. Annars har vi mest tagit tid till att umgås och äta hamburgare :) Jonathan och Josefine har följt med Alex till skolan ett par dagar och så har vi alla varit på möten i Bethel Church.

Henning älskade att busa med farbror Jonathan, moster Josefine och morbror John. Så mycket kärlek, tid och busigheter!

Det är svårt att sammanfatta ett par veckor som dessa. Jag älskar våra galna syskon! Vi har skrattat mycket tillsammans. Det är så kul att de kom hit, bara umgås, visa dem runt i Redding och besöka Bethel. Det är inte helt lätt att förklara hur det är att bo är och vad vi gör, så det blir lite lättare att prata om nu när de har varit här.

För oss är familjen så viktig. Vi älskar våra familjer och ser fram emot att få träffa dem och alla goa vänner i sommar. Däremot kommer vi att sakna familjen som vi har fått här borta. Men än har vi inte flyttat och det kommer att hända mycket den sista månaden här. Vi kommer att få ha äran att hosta älskade vännerna Rikard och Gabriel. Kommer bli awesome!

Störst av allt är kärleken!

Lämna gärna en kommentar här »

Lämna en kommentar